Fatsa Haberleri

BİRİM MÜDÜRLERİMİZE KVKK EĞİTİMİ

BİRİM MÜDÜRLERİMİZE KVKK EĞİTİMİ
07 Mart 2021 - 2:41 'de eklendi ve 480 kez görüntülendi.

Fatsa Belediyesi’nde, Arabulucu Avukat Muhammet Özkan tarafından birim müdürleri ve belediye personellerine yönelik olarak Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) kapsamında eğitim semineri verildi.

Hizmet içi eğitim faaliyetlerini sürdüren Fatsa Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, belediye bünyesinde çalışan yöneticilere ve personellere yönelik eğitimlerini sürdürüyor.  Bu kapsamda, Arabulucu Avukat Muhammet Özkan, belediyenin birim müdürleri ile personellerine 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) hakkında bilgiler paylaştı.

KVKK’NIN USUL VE ESASLARI DETAYLARI İLE ANLATILDI

Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşen eğitim seminerinde, Av. Muhammet Özkan, KVKK’nın ne denli önemli ve yararlı olduğuna dikkat çekerek, sonuçlarının neler doğurabileceğine dair vurgu yaptı. Kişisel verilere ilişkin temel kavramlar, veri işleme şartları, açık rıza, veri sorumlusunun yükümlülükleri, yaptırımlar ve kişilerin hakları, Veri Sorumluları Sicil Bilgi Sistemi(VERBİS) konuları hakkında ayrıntılı bilgiler anlatan Özkan, Birim müdürleri ve personellerin Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili sorularını yanıtlayarak, özel hayatın gizliliği, kişilerin temel hak ve özgürlüklerini korumak ve kişisel verilerin işlenmesinde uyulması gereken usul ve esasların önemine değindi.

KİŞİSEL VERİLER KVKK KAPSAMINDA UYUMLAŞTIRILACAK

Kişisel verilerin korunması kanunun kapsamlarının ve yaptırımlarının genişletildiğine işaret eden Av. Muhammet Özkan, “ Kişisel verilerin korunmasın büyük önem arz etmektedir. Kişisel bilgilerin özenle saklanması ve o kişinin rızası dışında üçüncü kişilerle paylaşılmaması gerekir. KVKK uyumlaştırma konusunun yasal zorunluluk haline gelmesi, bu kanun ile ilgili diğer mevzuatta cezai ve idari anlamda ağır yaptırımların söz konusu olması, konunun ehemmiyeti oldukça önemlidir. Fatsa Belediyemizin birim müdürleri ve belediye personellerinde bu farkındalığın oluşması gerekir. Bu eğitim bu manada çok önemlidir. Bundan sonra vatandaşa sunulan hizmetlerde Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na dair usullerin eksiksiz uygulanması gerekmektedir.” dedi.

escort kumburgaz
escort güneşli

Dogubayazıt escort

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Image and video hosting by TinyPic
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
fenomenbet giriş fenomenbet fenomenbet giriş deneme bonusu instagram takipçi satın al betbonusking.com
sakarya escort sakarya escort serdivan escort izmir escort
gaziantep escort bayan gaziantep escort kayseri escort seks hikayeleri erotik film izle
bursa bayan escort şişli escort istanbul escort ümraniye escort izmit escort
bahçeşehir escort esenyurt escort kayaşehir escort halkalı escort arnavutköy escort avcılar escort silivri escort
seks hikayeleri sex izle porno video eryaman escort bodrum escort antalya escort bodrum escort bayan alanya escort bayan
bodrum escort izmit escort porno sikis eskişehir escort antalya escort Antalya Escort
escort escort escort escort escort escort escort escort escort escort http://www.ilogak.com/istanbul/avcilar-escort/ http://www.ilogak.com/istanbul/esenyurt-escort/ http://www.ilogak.com/istanbul/atakoy-escort/ http://www.ilogak.com/istanbul/fatih-escort/ http://www.ilogak.com/istanbul/beylikduzu-escort/ http://www.ilogak.com/istanbul/silivri-escort/ http://www.ilogak.com/istanbul/capa-escort/ http://www.ilogak.com/istanbul/findikzade-escort/ http://www.ilogak.com/istanbul/buyukcekmece-escort/