Geçtiğimiz Çarşamba akşamı İstanbul Atatürk Havalimanı’nda 3 canlı bombanın gerçekleştirdiği hain terör saldırısında hayatını kaybeden 42 yaşındaki Ferhat Akkaya, Ordu’nun Gürgentepe İlçesi’nde gözyaşları ve dualar eşliğinde toprağa verildi.
Arkadaşını uğurlamak için gittiği Atatürk Havalimanı’nda terör saldırısında hayatını kaybeden evli ve 3 çocuk babası Ferhat Akkaya’nın cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi işleminin ardından alınarak İstanbul’dan karayoluyla Ordu’nun Gürgentepe İlçesi’ne bağlı Okçabel Mahallesi’ne getirildi.
Burada düzenlenen cenaze töreninde Ferhat Akkaya için helallik alındı. İkindi namazından önce kılınan cenaze namazına Gürgentepe Belediye Başkanı Yener Yalçınkaya, Ferhat Akkaya’nın ailesi, yakınları Gürgentepe Belediye Başkanı Yener Yalçınkaya ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenazede çocuklarının ve eşinin tabuta sarılıp ağıtlar yakması ise yaşanan acıyı daha da katlarken, bu manzarayı görenler bir kez daha teröre lanet yağdırdı.
Kılınan cenaze namazının ardından 42 yaşındaki Ferhat Akkaya, Okçobel aile kabristanlığında gözyaşları dualar eşliğinde toprağa defnedildi.
Orducu
1
KARADENİZ’İN EN BÜYÜK PAZARINA EK ALAN YAPILIYOR
2
Fatsa Otogarı’nda 200 kilogram kaçak et ele geçirildi
3
FATSA’NIN YENİ CAZİBE MERKEZİ ÇERKEZLER TEPESİ GÖZ KAMAŞTIRIYOR
4
Anadolu Jet Magazin Dergisi, Ordu’yu Tanıttı
5
AK Partili Sırakaya’dan İmamoğlu Soruşturmasına Yönelik Açıklamalara Sert Tepki!
6
Ordu’da Yüzde 50 Su İndirimi Vaadi İçin Dev İmza Kampanyası!
7
ÇİSELİ ŞELALESİ’NE HAYAT VEREN DOKUNUŞ
8
ULUBEY’DEN ÖZER’E TEŞEKKÜR